Duitse energiebedrijven blijven vrijstelling houden

download-11

Duitse bedrijven blijven de vrijstelling over eco-tax behouden. De Duitse overheid is in overeenstemming gekomen met de Europese Commisie hierover.

In de nieuwe EU regels blijft gehandhaafd dat de overheid zijn steun blijft geven aan de bedrijven. Vooral voor Duitse bedrijven die veel elektriciteit verbruiken is deze vrijstelling op de eco-tax een must. De Energiewende word gedeeltelijk gefinancieerd dankzij de Eco-tax op elektriciteit. Eerder al startte de Europese Commissie een onderzoek naar Duitse stroomkorting. Nederlandse energieleveranciers hebben het ten opzichte van de Duitse energieleveranciers een stuk zwaarder, omdat de Nederlandse staat niet een dergelijke maatregel heeft om de bedrijven tegemoet te komen, hierdoor zijn al een aantal Nederlandse bedrijven failliet gegaan.

Duitse energiebedrijven blijven vrijstelling houden
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.