Duitse subsidie groene energie neemt af

windenergie

Het Duitse kabinet zal het komende jaar minder subsidie’s gaan uitkeren voor groene energie. De plannen die zijn uitgewerkt in de Energiewende zijn klaar en worden woensdag aangeboden aan het kabinet om goedgekeurd te worden. Minister Gabriël wil de bouw van duurzame installatie’s zoals voor wind  en biogas teruggedrongen word. Ook word de vrijstelling voor energieheffing afgeschaft.

De doelstelling van de Duitse minister is om lagere kosten voor de consument te bedwingen, en om de verdere groei in duurzame energie te temperen. De vergoedingen die geboden worden per kw uur gaan ook omlaag. De duurzame energiesector heeft een enorme toevlucht genomen de afgelopen jaren. De subsidie’s voor duurzame energie leidde al tot een grotere concurrentiestrijd in Duitsland. De energiewende moet dat dit jaar voorkomen.

Duitse subsidie groene energie neemt af
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.