Duurzaam kamperen? Schaf deze elektronica aan!

De zomervakantie staat alweer voor de deur. Veel Nederlanders gaan vaak naar een camping in Frankrijk of Italië. Kunt u eigenlijk ook duurzaam kamperen? Dat kan zeker met behulp van deze hebbedingetjes.

Een tent met zonne-energie

Ze bestaan: tenten met zonne-energie. Tegenwoordig heeft u de mogelijkheid om een duurzame tent te kopen. Deze tenten zijn niet alleen duurzaam geproduceerd, maar hebben ook nog eens een duurzame functie. Bovenop de tent zijn namelijk een aantal zonnepanelen geïnstalleerd. Zo kunt u op een duurzame manier uw eigen stroom opwekken.

Koelbox voor op het strand

Gaat u graag even weg van de camping? Dan is een koelbox natuurlijk aan te raden. Als u naar het strand gaat, kunt u uw drinken en eten lekker laten koelen. Bestaan er dan ook duurzame koelboxen? Jazeker! U kunt namelijk een koelbox op zonne-energie aanschaffen. Aan de bovenkant van het apparaat zijn een aantal kleine zonnepaneeltjes geïnstalleerd. Die nemen energie van de zon op en zo blijft uw eten en drinken lekker gekoeld.

Een duurzame speaker

Tegenwoordig zijn er ook talloze speakers die werken op zonne-energie. De batterij van het toestel wordt simpelweg opgeladen door zonne-energie. U kunt dus tegenwoordig ook duurzaam muziek luisteren!

(Tekst gaat verder onder deze foto)

kinderen

Mobiele oplader

Niemand wil dat zijn of haar smartphone vroegtijdig leeg raakt. Gelukkig zijn er ook duurzame opladers. Er bestaan namelijk ook powerbanks die zonne-energie opslaan. Zo komt u nooit meer zonder een lege smartphone te zitten tijdens uw reis.

Duurzaam kamperen: barbecueën op de camping?

Bent u inmiddels weer terug op de camping en wilt u wel een lekker stukje vlees braden? Dan kunt u gelukkig ook duurzaam barbecueën op de camping. Dit kan met behulp van SunStofey GoSun! U heeft geen houtskool of aanmaakblokjes meer nodig. Deze buisvormige barbecue wordt namelijk ontzettend heet door de zon. Smullen maar!

Thuis ook besparen op energie?

Wilt u uw goede voornemens ook meenemen naar huis? Start dan direct met energie vergelijken en bespaar thuis ook uw op energierekening. U kunt gemakkelijk en laagdrempelig verschillende energieleveranciers vergelijken met behulp van onze energievergelijker. Door jaarlijks over te stappen van energieleverancier, kunt u ieder jaar weer profiteren van welkomstkortingen. Tevens geniet u standaard van een scherpe prijs per kWh stroom. Overstappen kost nog geen vijf minuten van uw tijd. Afhankelijk van uw type woning kunt u echter tot wel 450 euro op jaarbasis besparen!

Duurzaam kamperen? Schaf deze elektronica aan!
2 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!