Duurzame energie naar 5,7% in 2015

 

logo duurzaamAgentschap NL heeft een rapport uitgebracht dat aangeeft waar we over 2 jaar staan in Nederland met betrekking tot de opwekking van duurzame energie. 

voors en tegen in rapport

De knelpunten en de risico’s van duurzame energie worden ook in het rapport beschreven, deze heeft Agentschap NL  verkregen uit subsidie’s, marktinformatie, uit het Energieakkoord en het CBS. Met dit rapport word goed weergegeven wat de toekomst zal brengen. Duurzame energie zal stijgen van 4,6% naar 5,7% in 2015.

Duurzame warmte laat de snelle stijging zien in een tijdsbestek van 3 jaar. Duurzame stroom stijgt in tegenstelling langzaam. Het gevolg hiervan is een toename van warmteproductie. Biomassa productie zal echter afnemen op korte termijn. Er staan een aantal projecten in de kinderschoenen die in de loop van komend jaar en 2015 voltooid zullen zijn. Dit zijn projecten met geothermie en biomassaverbranding hierdoor zal er meer vraag komen naar warmteproductie.

Bent u benieuwd naar duurzame energie aanbiedingen? Doe de energie vergelijking op Energievergelijking.nl

Duurzame energie naar 5,7% in 2015
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!