Duurzame Energie creeert werkgelegenheid in de Toekomst

Volgens onderzoeksbureau Ecorys is er over 7 jaar ruimte voor circa 60.000 banen in de sector Duurzame Energie. Zoals al eerder geschreven is moet nederland in 2020 de beloofde 16% behalen. Nederland moet minder afhankelijk zijn van energie opgewekt uit Olie en Kolen. Het mag dan goed zijn voor de economie maar Nederland loopt nog steeds achter.

Zweden bijvoorbeeld wekt de meeste groene Energie op. Zij wekken bijna de helft op in duurzame bronnen. In de ” Clean Tech” sector kunnen er circa 36.000 banen ontstaan en daarbij in de bouwnijverheid als gevolg van aanvullende maatregelen circa 26.000 banen. In 2008 is de afspraak gemaakt door de EU Lidstaten. De haalbaarheid is te doen als er tijdig gestart word met groene projecten en de investering ervan.

Duurzame Energie creeert werkgelegenheid in de Toekomst
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.