Duurzame energie in Polen enorm afgenomen

De capaciteit aan duurzame energie: groene stroom in Polen is enorm gedaald. De bedrijven en consumenten die geld hebben geïnvesteerd zien hun investering in rook opgaan.

Oorzaak is de crisis in de emissiehandel

Oorzaak van de daling ligt in de emissiehandel, de afgelopen maanden zijn de prijzen van de groene certificaten gedaald met ruim 40%. De certificaten zijn uitgegeven aan de bedrijven die in duurzame energie hebben geinvesteerd en kunnen in verband met de handel van CO2 emissierechten onderling verkocht worden aan andere energieleveranciers.

De URE ( Poolse Bureau Energieregulering ) vind dat het Poolse systeem om het bevorderen van duurzame energie te duur is, en het aandeel duurzame energie word niet meer hierdoor. Grote kans dat Polen niet kan voldoen aan het streven om in 2020 bij te dragen aan de beloofde 15%.

Duurzame energie in Polen enorm afgenomen
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!