Duurzame energie van Eneco voor ABN Amro bank

eneco-vlag

Abn Amro bank heeft een overeenkomst gesloten met energieleverancier Eneco. De bank wil met deze overeenkomst haar kantoren en datacenters voorzien van duurzame energie.

Ook zal Abn Amro deels haar warmtevoorziening halen uit groen gas maar dit zal bij andere partijen afgenomen worden.

De bank heeft een jaarlijks verbruik van 115 miljoen kilowattuur,hiervoor zullen zij windenergie gaan afnemen van Eneco. Eneco heeft al andere grote bedrijven waar zij hun windenergie aan leveren dit zijn NS en recentelijk konden ze daar internetbedrijf Google aan toevoegen.

Het project van de NS vraagt om de bouw van nieuwe windparken, reden hiervan is dat de elektriciteit voor de spoorwegen afzonderlijk moet worden gehouden van het traditionele elektriciteitsnet.

Bron: RTL nieuws

Duurzame energie van Eneco voor ABN Amro bank
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.