Duurzame energiesector maakt steeds meer gebruik van Yieldco’s

yieldco

Producenten in wind en zonneparken zijn steeds meer gebruik gaan maken van Yieldco’s. Het model om windparken en zonneparken te financiëren blijkt enorm populair.

De Yieldco’s maken het makkelijker om de garantie te waarborgen voor een goede winst, daarom kiezen bedrijven steeds meer voor deze bedrijfsvorm. Vorig jaar gingen er al twee zonne-energie bedrijven de beurs op met de Yieldco’s.

Nu word er geld vrijgemaakt door First Solar en Pattern Energy om nieuwe duurzame energie projecten te starten. Op dit moment zijn er tien Yieldco’s die vrij verhandelbare aandelen hebben op de beurzen. Gezamelijk hebben de Yieldco’s een waarde van 27 mrd dollar.

Dankzij de Yieldco’s worden de kapitaalkosten verlaagt en halen bedrijven toch een hoge winst uit hun windenergie en zonne-energie. Stel de rente zou stijgen dan blijft het project stabiel. Jeff Dermott partner van Greentech Capital Advisors een investeringsbank  zegt:

Yieldco’s brengen de kosten van duurzame energie echt omlaag, de investeringsbank belegt daarom veel in yieldco’s

 

Duurzame energiesector maakt steeds meer gebruik van Yieldco’s
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!