Duurzame groene projecten goed genoeg voor 400.000 huishoudens

 

Uit de resultaten van de Stimuleringsregeling Duurzame energie blijkt dat er al zo’n 100 projecten binnen zijn gekomen die groene energie kunnen opwekken en leveren aan circa 400.000 huishoudens. In de eerste fase kwamen er projecten binnen die goed waren voor 250.000 huishoudens, en nu in de twee fase zijn dat er  150.000. Het ministerie van Economische zaken heeft een pot voor de duurzame projecten beschikbaar gesteld. De pot bevat €3,3 miljard. De aanvragen voor windenergie zijn het grootst waaronder 30 projecten met plannen voor windturbines met een opwek capaciteit van 229 Megawatt.

Tevens zijn er circa 70 projecten binnengekomen voor zonne-energie, 2 projecten waarmee ze door middel van eb en vloed energie kunnen opwekken. De groene ondernemers dragen zo bij aan het aandeel om de in 2020 beloofde 16% te behalen. AgentschapNL uitvoeringsorganisatie toetst of de projecten aan alle voorwaarden voldoen.

Duurzame groene projecten goed genoeg voor 400.000 huishoudens
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!