Duurzame stroom straks goedkoper dan grijze stroom in Amerika

zonnepanelen

De Deutsche Bank voorspelt in een rapport dat zonne-energie op korte termijn goedkoper word dan grijze stroom in Amerika

Amerikanen profiteren van Sunny States

Het aantal zonne-uren in de Verenigde Staten is meer dan voldoende om zonne-energie op te wekken. Hier kan altijd gebruik gemaakt van worden in tegenstelling tot het verbruiken van fossiele bronnen die uiteindelijk op zullen raken. In 2050 zal het aandeel zonne-energie het grootste zijn van alle andere duurzame energiebronnen.

Andere landen zoals China en Japan kunnen ook ruimschoots aan dat percentage voldoen. Zonne-energie kan concurreren met grijze stroom omdat er simpelweg meer van is. De zon zal altijd schijnen en met windenergie is dit ook het geval maar blijkt duurder in aanschaf en kosten, en windenergie is meer afhankelijk van het weerbeeld.

Duurzame energie vervangt grotendeels grijze energie in 2050

In 2020 zullen wereldwijd een miljoen huishoudens duurzame energie afnemen als het aan het Energieakkoord ligt. Ondanks dat zonne-energie projecten problematisch blijken in Nederland zal Minister Kamp naar een goede regeling zoeken om zonnepanelen eigenaren tegemoet te komen.

Duurzame stroom straks goedkoper dan grijze stroom in Amerika
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!