Een jaar lang Tesla rijden? Winactie van Vandebron

Ja u leest het echt goed: Een jaar lang in een superdeluxe Tesla rijden. Deze droom kan werkelijkheid worden wanneer u mee doet aan de winactie van Energieleverancier Vandebron. Om deel te kunnen nemen zult u uw telefoonnummer moeten achterlaten op de website van de energieleverancier. Zij zullen u daarop telefonisch benaderen met een aanbod om klant te worden. 

12 maanden lang in een Tesla rijden

U maakt dus kans om 12 maanden lang te kunnen rijden in een Tesla, dit zal in samenwerking geschieden met Leasemaatschappij Mr Green. U kunt deze prijs niet inwisselen voor geld. Ook dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs en identiteitsbewijs die beiden geldig dienen te zijn. De kosten voor het verbruik komen voor uw eigen rekening. Lees hier de de overige actievoorwaarden van de Tesla Campagne.

Hoelang is deze actie geldig?

Deze actie is gestart op 5 mei 2017 en loopt tot aan 5 mei 2018. De gelukkige winnaar zal bekend worden gemaakt op 5 mei 2018 door een loting. Vandebron levert uitsluitend groene stroom dus u rijdt in de Tesla op groene stroom. Zodoende draagt u uw steentje bij aan een beter milieu en rijdt u tevens in stijl. Bekijk de aanbieding van Vandebron en doe snel mee.

Wie is Tesla?

De Tesla is een auto van het Amerikaanse Tesla Inc zij produceren elektrische auto’s en elektrische aandrijvingen die weer aan andere autoproducenten worden verkocht. Tesla Motors werd opgericht in 2003 en kwamen 6 jaar later in 2009 met de Model S. Vorig jaar werd de Tesla Model 3 geïntroduceerd en bleek zeer gewild, eind dit jaar zal het eerste model gereed zijn.

Klik op de actie link van Vandebron en vul vandaag nog uw gegevens in.
Win een Tesla!

Een jaar lang Tesla rijden? Winactie van Vandebron
2 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!