Eigenaars van zonnepanelen moeten nog langer kunnen salderen

verenigingeigenhuis

Vereniging Eigen Huis vind dat eigenaars van zonnepanelen nog minstens 15 jaar moeten kunnen salderen. Minister Kamp maakte onlangs bekend dat de eigenaren tot aan 2020 mogen salderen. In 2017 wil hij de salderingsregeling onder de loep nemen en de regels desgewenst aan kunnen passen.

Salderingsregeling duwtje in de rug

De salderingsregeling stimuleert zonnepanelen eigenaars om te investeren in zonne-energie, de teruggeleverde energie kan verrekend worden met het verbruik. In het energieakkoord word er naar gestreefd dat er 1 miljoen huishoudens zijn die zonne-energie produceren. Door de aankondiging van de Minister zullen mensen niet snel willen investeren merkt VEH.

Zorg voor groei en niet voor matiging

Vereniging Eigen Huis wil dat de huidige eigenaars en toekomstige eigenaars de komende 15 jaar nog gebruik kunnen maken van de salderingsregeling, dit zorgt voor een sterke groei op de energiemarkt. Komende donderdag zal de salderingsregeling worden besproken in een debat van het Nationaal Energieakkoord.

Bron: Vereniging Eigen Huis

Eigenaars van zonnepanelen moeten nog langer kunnen salderen
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!