Electrabel: 3 jaar vaste energieprijzen

electrabel-logoNu diverse energieleveranciers met vaste energieprijzen aan het stunten zijn (om zoveel mogelijk klanten te kunnen verwelkomen) doet Electrabel daar ook nog een schep bovenop. Electrabel staat bekend om haar lage tarieven, maar vooral ook omdat de energieleverancier door de Consumentenbond als goedkoopste energieleverancier in getest (Maart 2013).

Onderzoek klantvriendelijkheid

De Consumentenbond onderzocht ook hoe tevreden klanten zijn met hun energieleverancier. Electrabel kreeg een 7,6 voor betrouwbaarheid en 7,8 voor klantvriendelijkheid. Daarmee scoort Electrabel hoger dan het gemiddelde.

Electrabel in top 3 beste energieleveranciers

Marktonderzoeker Gfk liet 15.000 consumenten de Nederlandse energieleveranciers beoordelen. Electrabel eindigde op de derde plaats in de strijd om de titel Beste energieleverancier 2012. ‘De kracht van Electrabel ligt in het waarmaken van beloften’, aldus GfK.

Electrabel klantvriendelijkste energieleverancier (2010)

In november 2010 benoemde onderzoeksbureau MarketResponse het ‘Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2010’. Electrabel kwam als winnaar uit de bus in de energiesector. MarketResponse en Egbert Jan Bel (auteur) doen jaarlijks onderzoek naar klanttevredenheid onder 2500 consumenten. In 2010 beoordeelden klanten 160 bedrijven in 8 diverse sectoren.

Electrabel scoorde destijds een 8 op de klantvriendelijkheid. Klanten hebben hun mening gegeven over vijf beoordelingscriteria. Deze criteria bepaalden gezamenlijk 80% van het totale oordeel over klantvriendelijkheid:

[custom_list style=”list-4″]

  • flexibel zijn,
  • een goede bereikbaarheid hebben,
  • beloftes nakomen,
  • snel fouten oplossen,
  • klanten alleen benaderen met nuttige informatie.

[/custom_list]

Tarieven van Electrabel vergelijken

Wie wil besparen op energie moet eerst meten. Energievergelijking.nl helpt u graag mee als het gaat om energietarieven vergelijken. Met onze energievergelijker kunt u onafhankelijk de energietarieven van alle energieleveranciers vergelijken. Zo weet u direct welke aanbieder op basis van uw verbruiksgegevens de goedkoopste is en hoeveel u kunt besparen.

[custom_list style=”list-4″]

Voordelen 3 jaar vaste tarieven van Electrabel

  • 3 jaar lang geen prijsstijgingen
  • Elk moment kosteloos opzegbaar
  • Groene stroom voor dezelfde prijs als gewone stroom

[/custom_list]

Electrabel: 3 jaar vaste energieprijzen
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.