Electrabel bang voor boetes bij stroomuitval

elektriciteitpaal

Electrabel onderzoekt de mogelijkheden om haar elektriciteitscentrale in het Vlaamse Ruien weer kan opstarten. Reden hiervan is dat Electrabel bang is voor boetes wanneer zij niet voldoende stroomvoorraad blijken te hebben bij de verwachte blackouts komende winter.

De afgelopen dagen was er veel bedrijvigheid rondom de stilgelegde elektriciteitscentrale, de geruchten gaan dat dit is om te kijken of er een mogelijkheid is om deze centrale weer in werking te stellen. Technici bekijken of dit mogelijk is. Ook is er vergaderd bij GDF Suez wat bevestigd word door de werknemers.

Vorig jaar werd de centrale stilgelegd omdat de kolencentrales niet meer lonend waren. De grond waarop de centrale staat is al doorverkocht en er was al gestart met sloopwerkzaamheden. Om aan het noodplan te kunnen voldoen probeert Electrabel haar stroomvoorraad te kunnen garanderen. Of de centrale weer operabel zal worden moet de tijd uitwijzen.

Electrabel bang voor boetes bij stroomuitval
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.