Electrabel investeert in onshore windenergie

windmolenoplandEnergieleverancier Electrabel heeft aangegeven haar beleggingen in onshore windenergie te gaan verdubbelen in een tijdsbestek van vijf jaar. Het huidige vermogen van 200 MW moet dan 400 MW bedragen.

Het bedrijf is dan misschien steeds in het nieuws wat betreft de ontwikkelingen over kernenergie en haar kerncentrales, toch gaan zij deels ook mee in het verduurzamen door hun beleggingen op te splitsen.

Electrabel wil in 2020 haar windenergie capaciteit hebben verdubbeld. Met een belegging van ruim 300 mln euro willen zij 20 windturbines per jaar gaan plaatsen. Dit jaar worden er al 22 turbines bijgeplaatst in zeven windparken.

Wat offshore windenergie betreft zit de energieleverancier ook niet stil, hier hebben zij een aandeel in een offshore windpark wat gesitueerd is aan de Noordzee.

Electrabel investeert in onshore windenergie
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op donderdag, 18 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op donderdag, 18 juli 2019.

Een reactie plaatsen