Electrabel investeert in onshore windenergie

windmolenoplandEnergieleverancier Electrabel heeft aangegeven haar beleggingen in onshore windenergie te gaan verdubbelen in een tijdsbestek van vijf jaar. Het huidige vermogen van 200 MW moet dan 400 MW bedragen.

Het bedrijf is dan misschien steeds in het nieuws wat betreft de ontwikkelingen over kernenergie en haar kerncentrales, toch gaan zij deels ook mee in het verduurzamen door hun beleggingen op te splitsen.

Electrabel wil in 2020 haar windenergie capaciteit hebben verdubbeld. Met een belegging van ruim 300 mln euro willen zij 20 windturbines per jaar gaan plaatsen. Dit jaar worden er al 22 turbines bijgeplaatst in zeven windparken.

Wat offshore windenergie betreft zit de energieleverancier ook niet stil, hier hebben zij een aandeel in een offshore windpark wat gesitueerd is aan de Noordzee.

Electrabel investeert in onshore windenergie
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!