Electrabel wil een grote zonnecentrale neerzetten in Zwolle

zonnecellen

Electrabel is voornemens om een zonnecentrale te plaatsen in Zwolle. De zonnecentrale met 4000 zonnepanelen zal dan de grootste zijn in Nederland. De energieleverancier heeft een stuk grond van 1,5 HA waar zij de centrale willen bouwen. Dit stuk grond ligt naast de energiecentrale Harculo.

Om het project goed van de grond te laten komen zijn er veel particuliere investeerders nodig. Vooral voor mensen die nog huiverig zijn om zelf zonnepanelen te plaatsen op het eigen dak, of voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om ze te kunnen plaatsen. Voor deze mensen is er eenmalig een investering nodig van €300 waarmee zij één zonnepaneel bekostigen. Dit zorgt voor een jaarlijkse besparing op van 5%.

Men mag maximaal investeren in zes zonnepanelen per persoon. Dan word de besparing verhoogd tot 30% per jaar. Tevens verzekeren de particulieren zich 25 jaar lang van een duurzame energie opbrengst.

Voor geïnteresseerden  is er de website van electrabel energie besparen zonneparken op deze website kan men zich aanmelden.

Electrabel wil een grote zonnecentrale neerzetten in Zwolle
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!