Eneco HollandseWind en gas 3 jaar

logo eneco

Eneco heeft een drie jarig contract waar u uzelf drie jaar lang zich verzekerd van een vaste prijs. Eneco HollandseWind en gas is windstroom, volledig opgewekt door windmolens in Nederlandse windparken. Eneco windstroom word opgewekt in het windpark Sint Antoinedijk in Stampersgat, of windpark Anna Vosdijk-Moggershilpolder aan de Oosterschelde. En het grootste windpark van Nederland het Prinses Amaliawindpark. De windstroom komt gegarandeerd van hollandse bodem. Bij dit product ontvangt u tevens een Garantie van Oorsprong.

HollandseWind en Gas drie jaar

  • Windkrachtkorting : oplopend tot wel €108 in 3 jaar
  • Vaste prijs : geen prijsstijgingen
  • 100% windstroom uit Nederlandse windparken

De voordelen van Eneco

  • Scherpe tarieven
  • Altijd 100% groene stroom
  • Volledige overstapservice met boetevergoeding

Het leveringstarief voor dit product per kWh is  €0,23300 en het tarief voor gas €0,65895 dit is een indicatie gebaseerd op regio 3. Deze tarieven betaalt u gegarandeerd drie jaar lang. Bent u benieuwd wat uw gemiddelde kosten zijn wanneer u voor dit product kiest? Voer dan uw gegevens in in onze energievergelijker. U kunt dit product ook vergelijken met andere energieleveranciers en zodoende kunt u bekijken welk product het goedkoopst is.

 

 

Eneco HollandseWind en gas 3 jaar
3 beoordelingen 6.7 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!