Eneco neemt zonne-boerderij in Engeland over

zonneveld

Eneco gaat de zonne-energiemarkt betreden en wel met een zonne-boerderij gelegen in Engeland. De zonne-boerderij met zonneveld moet 10 mw aan elektriciteit op gaan leveren. Honda zal vervolgens de zonne-energie af gaan nemen van Eneco.

Eneco heeft de zonne-boerderij overgenomen en zal de geproduceerde zonne-energie aan Honda doorverkopen. Honda heeft een nabij gelegen fabriek en zal de elektriciteit gebruiken daarvoor. De 10 mw aan zonne-energie zal voor bijna 2/3 aan de elektriciteitsbehoefte voorzien. Eneco wil graag uitbreiden in de zonne-energiemarkt en zoekt naar meerdere partijen om een vergelijkbaar contract mee te kunnen sluiten.

De energieleverancier had haar pijlen eerder al gericht op windenergie projecten toen het Engeland binnenkwam. De verwachting is dat Eneco aan het einde van 2014 een geinstalleerd vermogen van 200 mw in windenergie heeft in Engeland.

Eneco neemt zonne-boerderij in Engeland over
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!