Eneco sluit zich aan bij duurzame Coƶperatie de Unie

duurzameenergie

Energiebedrijf Eneco heeft zich aangesloten bij Coƶperatie De Unie die opgericht is door Urgenda een dienstverlener voor de lokale energiebedrijven. Windunie, Texel Energie, Amsterdam Energie, Zeeuwind en Leudal Energie zijn ook leden van de Coƶperatie.

De Unie blij met aanwinst Eneco

De Coƶperatie wil haar dienstenpakket in de toekomst gaan uitbreiden in de vorm van een collectief waar de leden een inkoopvoordeel genieten bij zonnepanelen of windenergie. De leden wekken gezamenlijk duurzame energie op die zij vervolgens aan hun klanten leveren.

Een dikke voldoende voor de Unie in Stroomranking

In de stroomranking van vorige week kwam de Unie met een 10 uit de duurzaamheidstest met nog twee andere energiebedrijven. Eneco mocht dan wel met slechts een 6.2 uit de stroomranking komen, de Unie denkt dat Eneco een welkome aanvulling is bij de Coƶperatie. Eneco kan haar expertise gebruiken om andere organisatie’s te helpen met lokale duurzame initiatieven de kans van slagen word hierdoor groter volgens de Unie.

Eneco past bij de Unie met denkbeelden

Eneco sluit zich zelf ook graag aan bij de Coƶperatie omdat zij zich kunnen vinden in hun ideeƫn met betrekking tot lokale opwekking in duurzame energie. Als coƶperatie kunnen ze de groei naar lokale duurzame energie vergroten. Ook wil de Unie onderling de geproduceerde energie verrekenen en moet de toegang tot financiƫle middelen vereenvoudigd worden.

Bron: Trouw

Eneco sluit zich aan bij duurzame Coƶperatie de Unie
2 beoordelingen 9 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.