Eneco spendeert miljoenen in duurzame energie

windpark enecoEnergieleverancier Eneco heeft naar verluid ruim 402 miljoen euro gespendeert aan het verduurzamen van de energielevering. Alleen al in windenergie werd 100 mln euro gestoken.

Eneco spendeert geld aan meerdere vormen van duurzame energie

Vorig jaar besteedde de energieleverancier 324 mln. De energieleverancier heeft in verschillende projecten geinvesteerd zo werd er voor €11 mln in zonne-energie geinvesteerd. Tevens nog een €51 mln in het ontwerp van warmtenetten.

Ondanks tegenvallende resultaten in de omzet, blijft Eneco doorgaan van de €402 mln werd ook geld geinvesteerd in het bestaande elektriciteits en gasnetwerk. Deze is uitgebreid en verbeterd. In het buitenland waar ze ook actief zijn werd het windpark Lochluichart afgeleverd. Het bestaande park Tullo werd verbeterd.

In België heeft Eneco haar zonne-energie capaciteit verhoogd van 24 megawatt naar 32. Hiermee kunnen 8000 huishoudens worden voorzien in hun energiebehoefte.

De goedkoopste energieleverancier

Energie vergelijken en overstappen doet u eenvoudig op Energievergelijking.nl! Heeft u aanbieding gekregen via Eneco? Wilt u weten hoe goed deze aanbieding is? Doe dan een extra check met de energievergelijker van Energievergelijking.nl. Zo weet u zeker of u kunt besparen!

Eneco spendeert miljoenen in duurzame energie
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.