Kinderen en energie besparen

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema in Nederland. De kosten voor stroom en gas worden steeds hoger en daarom is het dus ook belangrijk om te besparen. Hoe kunt u ervoor zorgen dat u kinderen … Lees meer..

Energie besparen tijdens de zomervakantie

Het duurt niet erg lang meer: de zomervakantie begint al bijna weer. Tijdens de zomervakantie zijn de kinderen (in de meeste gevallen) zes weken vrij! Misschien gaat u met hele gezin op vakantie of blijft … Lees meer..

Zo kiest u het beste energiecontract

Wilt u graag het beste energiecontract afsluiten? Dan helpen wij u daar uiteraard graag mee. Natuurlijk wilt u niet te veel betalen voor uw energierekening, maar als u al jarenlang klant bent bij dezelfde aanbieder … Lees meer..

Woning vergroenen en energie besparen

Wilt u uw woning vergroenen en energie besparen? Er zijn een aantal aanpassingen die u daarvoor kunt doen. Heeft u de financiële middelen dan kunt u investeren in zonnepanelen bijvoorbeeld. De warmtepomp en zonneboiler zijn … Lees meer..

Gas besparen een aantal suggesties

Gas besparen een aantal suggesties

Gas besparen een aantal suggesties. Hier komen ze dan. Want door actief uw gasverbruik te verlagen betaalt u minder aan uw energieleverancier. En natuurlijk begrijpen we allen het nut van energie en gas besparen. Maar … Lees meer..

Wanneer energie besparen noodzaak wordt

Wanneer energie besparen noodzaak wordt

Wanneer energie besparen noodzaak wordt dan moeten we maatregelen treffen. Het gaat hier vaak om consumenten met een laag inkomen. Voor degenen met een modaal of hoog inkomen is energie besparen vaak geen noodzaak. Maar … Lees meer..

Weet u uw maandverbruik energie?

Weet u uw maandverbruik energie?

Weet u uw maandverbruik energie? De meesten weten wat hun jaarverbruik energie is, maar niet wat ze per maand verbruiken. Als u al een slimme meter heeft dan stuurt uw energiebedrijf eens in de twee … Lees meer..

Bespaar met een warmtepompdroger op energie

Bespaar met een warmtepompdroger op energie

Er kan op vele manieren bespaard worden op energie. Bespaar met een warmtepompdroger op energie. Want de traditionele wasdroger verbruikt veel meer. Hoe kan dat? Laten we de condensdroger als vergelijkingsmateriaal gebruiken. Want een warmtepompdroger … Lees meer..