Energie Nederland wil hervorming in de energiemarkt

Energie informatieVolgens de Branche vereniging van energiebedrijven Energie Nederland kan de energiemarkt alleen weer gezond worden als het verdienmodel van energiebedrijven grondig op de schop gaat. 

De manier waarop energiebedrijven hun geld verdienen moet grondig op de schop. Het huidige marktmodel is failliet. Alleen door zaken radicaal anders in te richten kan de energiemarkt weer gezond worden.

Dat stelt André Jurjus, directeur van Energie Nederland, branchevereniging van energiebedrijven, woensdag in een interview in BNdestem.

Jurjus pleit voor overleg tussen de Nederlandse en Duitse overheid over de manier waarop de energieopwekking van groene energie wordt gestimuleerd. Tevens zou er een zogenaamde capaciteitsvergoeding moeten komen voor fossiele centrales die door de opkomst van wind en zon minder draaien dan voorheen, maar nog wel nodig zijn in de energievoorziening. Deze plannen zouden op termijn moeten worden toegepast.

Bron: BNdestem.nl

Lees het artikel hier

Energie Nederland wil hervorming in de energiemarkt
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.