Rabobank wil Eneco overnemen

Rabobank is onderdeel van een consortium dat energiebedrijf Eneco wil overnemen. Dat bevestigt een woordvoerder van de Rabobank tegenover het AD (Algemeen Dagblad). Rabobank Het was al eerder bekendgemaakt dat Rabobank betrokken was bij een … Lees meer..

Minder huishoudens willen van het gas af

Vorig jaar was er meer draagvlak voor stoppen met aardgas. Dat neemt nu weer af. Dat kwam naar voren uit een onderzoek klimaatbureau Hier. Een jaar geleden waren zes op de tien Nederlanders nog positief … Lees meer..

Gewijzigde warmtewet vanaf 1 juli 2019 van kracht

Vanaf vandaag is de gewijzigde warmtewet van kracht. De ACM heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd. Waaronder meerdere tarieven die verband houden met de warmtelevering. Ook zullen VvE’s en verhuurders niet meer onder de warmtewet vallen. … Lees meer..

Robin Mobile overgenomen door Nuts Groep

Robin Mobile overgenomen door Nuts Groep

Robin Mobile is overgenomen door Nuts Groep tevens eigenaar van NLE en Budget Energie. De Nuts Groep wil hiermee haar aanbod in telecom diensten uitbreiden. NLE biedt naast energie en gas ook Alles-in-1 pakketten aan. … Lees meer..

ACM Energiemonitor 2019: overstappen loont

Elk jaar onderzoekt de ACM (Autoriteit Consument & Markt) hoe de energiemarkt ervoor staat. Kunnen consumenten nog steeds veel geld besparen door de overstap te maken naar een nieuwe energieleverancier? Jazeker: uit onderzoek van de … Lees meer..

Stapt u 1 juli 2019 over?

Stapt u 1 juli 2019 over?

Nog amper twee weken en dan mogen energieleveranciers hun tarieven veranderen. Of dit goed voor u uitpakt dat komt u te weten door te vergelijken. Heeft u nu al zoiets van: Laat ik toch maar … Lees meer..