Energie van de Vastelastenbond?

Energie van de VastelastenbondDe Vastelastenbond is een consumentenvereniging waarvoor u zich gratis kunt aanmelden. De bond biedt ook onder andere energiecontracten aan. In sommige gevallen kan dat voordelig zijn, want als een organisatie groot inkoopt kan dat zorgen voor extra voordelen. Overweegt u energie van de Vastelastenbond? Raadpleeg dan onze energievergelijker om te controleren of dit voordelig voor u is.

Tip: bekijk hier ook andere energie aanbiedingen

Wat is de Vastelastenbond?

De Vastelastenbond is een onafhankelijke consumentenvereniging die onder andere (markt)onderzoeken uitvoert, bespaartips geeft, juridische hulp biedt en u ontvangt als lid een gratis WOZ-waarde check. Ook kunt u een jaarlijks adviesgesprek aanvragen voor uw vaste lasten. Als het gaat om energie, kiest u altijd voor groene stroom met collectieve tarieven. Iedereen die zich via de Vastelastenbond aanmeldt, betaalt daarmee dezelfde prijs per kWh stroom en per m3 gas. Daarvoor werkt de organisatie samen met energieleverancier Greenchoice. Afhankelijk van het aantal leden kan de organisatie een flinke korting bedingen.

Het betreft dan ook altijd energie zonder welkomstcadeau. Het betreft namelijk alleen een scherpe prijs per kWh stroom en per m3 gas. U kunt energie vergelijken via onze website om na te gaan of dit voor u voordelig is. Via het vergelijkingssysteem kunt u ook berekenen of een andere aanbieder voordeligste is. Uiteraard kunt u nadien zelf kiezen naar welke aanbieder u overstapt. Als alternatief hiervoor kunt u ook kiezen voor een collectieve korting, maar onduidelijk is of dit daadwerkelijk goedkoper is. Vergelijken via onze website is daarom verstandiger.

Vastelastenbond biedt eerlijke prijzen en heldere contractvoorwaarden

Volgens de website van de organisatie biedt men eerlijke prijzen en heldere contractvoorwaarden. Geen verrassingen dus. Door het marktonderzoek dat de organisatie doet, kunnen zij naar eigen zeggen beter onderhandelen. Op de website staat dat de organisatie altijd gaat voor de laagste tarieven. Energie van de Vastelastenbond klinkt daarmee aantrekkelijk, maar zorg er wel altijd voor dat u vergelijkt.

Waarschuwing aflopend contract

Zodra uw energiecontract afloopt, zult uw daarvan een waarschuwing ontvangen. De vaste energietarieven worden immers nadien omgezet naar variabele tarieven. De organisatie stuurt u automatisch een herinnering als u weer kunt overstappen. Uiteraard kunt u op dat moment weer energie vergelijken en overstappen via onze website.

Toch liever een andere deal?

Kiest u voor energie van de Vastelastenbond? Of kiest u toch liever voor een andere deal? Of wilt u alle energieleveranciers vergelijken voordat u een keuze maakt? Raadpleeg ons handige vergelijkingssysteem. U kunt erg eenvoudig controleren welke aanbieder het voordeligste is. Daarvoor kunt u simpelweg uw postcode + huisnummer en verbruik invoeren. Op basis van deze gegevens berekent het systeem welke aanbieder het voordeligste is. Soms betreft het energie met een welkomstcadeau, maar soms krijgt u gewoonweg de goedkoopste energieprijzen vanwege de scherpe leveringstarieven. Dit is geheel afhankelijk op uw woonadres verbruik. Bereken het daarom eenvoudig via onze energievergelijker. Overstappen van energieleverancier duurt slechts enkele minuutjes.

Energie van de Vastelastenbond?
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.