Energie vergelijken zakelijk

Op deze pagina kunt u alle zakelijke energieleveranciers vergelijken. De energiecontracten in de energievergelijker zijn uitsluitend bedoeld voor Bedrijven met een inschrijving bij de KvK, dus niet voor consumenten! Het gebruik van de online energievergelijker alsook de keuze om klant te worden bij een bepaalde energieleverancier zijn geheel voor eigen risico. Als bedrijf heeft u geen wettelijk verplichte bedenktijd van 14 dagen, zoals dat wel van toepassing is bij energiecontracten voor consumenten.

Top 10 goedkoopste zakelijke energie vergelijken

Zakelijk energie vergelijken kan gratis en snel met Energievergelijking.nl. Met de zakelijke energievergelijker kunt u gratis de goedkoopste 10 zakelijke energieleveranciers vergelijken en krijgt u direct inzicht in alle pakketten die momenteel worden aangeboden. Tevens geniet u van extra korting omdat wij exclusieve energie aanbiedingen hebben waarmee energiebedrijven concurreren met andere partijen op de markt.

Zakelijke energiecontracten voor ZZP en MKB

Als MKB & ZZP klant (een zakelijk kleinverbruiker) word uw energie met een maandelijks termijnbedrag en een jaarnota in rekening gebracht. U ontvangt één factuur van uw leverancier voor zowel levering- als netbeheerkosten. Als MKB en ZZP energieverbruiker heeft u een elektriciteitsaansluiting die kleiner is dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère (tot 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft die kleiner is dan 40 m3 per uur (t/m G25).

Energiecontracten voor hele grote bedrijven

Als grootzakelijke klant (een zakelijk grootverbruiker) word uw energie maandelijks afgerekend op basis van uw werkelijk verbruik. U ontvangt twee aparte facturen: één voor energielevering en één voor netbeheer. U heeft tevens een elektriciteitsaansluiting heeft die groter is dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft vanaf 40 m3 per uur (≥G40). Ga direct naar onze grootzakelijke energievergelijker om alle grootzakelijke energiecontracten te vergelijken.

Energie vergelijken zakelijk
60 beoordelingen 7.4 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.