ACM Autoriteit Consument en Markt

De ACM is voortgekomen uit de Consumentenautoriteit, Nederlandse Mededingingsautoriteit ( NMa ) en Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit ( OPTA ) , deze partijen zijn samengegaan in deze nieuwe toezichthouder : Autoriteit Consument & Markt. Toezichthouder is onafhankelijk en zet zich in voor bedrijven en consumenten.

Advies en informatie

Consumenten kunnen een beroep doen op de ACM wat betreft gratis informatie en kunnen advies in winnen wanneer u bijvoorbeeld een geschil heeft met een bedrijf zoals een energieleverancier. Consuwijzer werkt samen met de ACM u kunt hier terecht wanneer u bijvoorbeeld wilt overstappen naar een andere energieleverancier, of wanneer u vragen heeft over de inhoud van uw energiecontract wanneer u dit niet duidelijk is.

Keuzevrijheid en betere prijzen

De ACM kan extra regels opleggen om de concurrentie positief te be√Įnvloeden. Dit zorgt voor keuzevrijheid en betere prijzen voor de consument. De energievergelijker van¬†Energievergelijking.nl is getoetst door de ACM. Tevens houdt de ACM toezicht op de energievergelijkingssites waardoor u kunt rekenen op betrouwbare en actuele informatie.

 Meer over de acm op Wikipedia.

ACM Autoriteit Consument en Markt
13 beoordelingen 7.2 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.