All-electric

All-electric staat voor een woning waarbij alles op elektriciteit draait. Een All-electric woning is het huis van de toekomst waarbij er geen gebruik meer word gemaakt van gas. Gas hebben we nodig voor warm water, koken en verwarmen. Maar met het All-electric concept wordt uw huis verwarmd door een elektrische warmtepomp of bijvoorbeeld een zonneboiler.

Super zuinig koken en verwarmen met All-electric

De inductieplaat bestaat al veel langer maar dit is dan ook de meest zuinige optie en vervanger voor koken op aardgas. De All-electric woning kan dus gebruik maken van een zonneboiler en zonnepanelen. De zonneboiler verwarmt uw water en de zonnepanelen voorzien in uw duurzame energiebehoefte. U kunt een Nul-op-de-Meter woning hiermee wel vergelijken. Die vallen namelijk onder de voorwaarden van een energiezuinige woning.

Isolatie voorkomt warmteverlies en houdt woning koel in de zomer

Een All-electric woning is ook erg goed geïsoleerd zodat er geen warmte verloren gaat. Met de isolatie is het in de zomer weer erg verkoelend. Deze woningen voorzien in hun eigen energiebehoefte zonder dat het klimaat hierdoor wordt aangetast. Zo zijn er projecten waarbij gewerkt word aan windenergie op kleine schaal denk hierbij aan een windgenerator. Een ander voordeel van de All-electric woning is ook dat u bespaart op de kosten voor uw vastrecht en de aansluiting op het netwerk.

Duurzaam verwarmen met houtsnippers?

De woning kan ook verwarmd worden door een duurzame pelletkachel. En hoe beter de woning geïsoleerd is hoe minder u nodig heeft aan elektriciteit. Zo zijn er al doorstroomverwarmers die geplaatst worden achter een zonnecollector. Het bijbehorende buffervat zorgt ervoor dat er altijd genoeg warm water is.

All-electric
2 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.