Bel me niet Register

Het Bel-me-niet Register is in het leven geroepen voor consumenten die niet ongevraagd telefonisch benaderd willen worden. Wanneer een consument zich aanmeld op het Bel-me-niet Register dan mag een bedrijf deze consument niet meer benaderen voor commerciële aanbiedingen. Uitsluitingen zijn wanneer de klant specifiek aangeeft gebeld te willen worden.

Een bedrijf moet eerst het Bel-me-niet Register raadplegen voordat zij overgaan tot telefonische communicatie. Men kan zijn telefoonnummer blokkeren per telefoon, per post, en online. Momenteel staan er 8 miljoen inschrijvingen in het Register.

Natuurlijke personen kunnen gebruik maken van deze dienst zoals:

  • Consumenten
  • VOF
  • Maatschappen
  • Eenmanszaak

Andere bedrijfsvormen zoals een BV, NV en andere rechtsvormen kunnen geen beroep doen op het Bel-me-niet Register.

Bel me niet Register
3 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!