Broeikaseffect

Het broeikaseffect is warmte die opgesloten word in een laag om onze aarde heen ook wel de dampkring genoemd of beter gezegd: Atmosfeer. Deze warmte zorgt ervoor dat de temperatuur op onze aarde constant blijft. Zonder dit effect zou het op onze aarde -18 graden zijn, terwijl het nu gemiddeld genomen  15 graden is. Door het overmatige gebruik van fossiele brandstoffen word dat broeikaseffect steeds groter en putten we onze fossiele bronnen uit. Onze atmosfeer word steeds meer gevuld met broeikasgassen.

Overal op onze aarde word het warmer en dat heeft gevolgen voor ons en het milieu. In zonnige gebieden waar de temperaturen al hoog zijn, word het alleen maar warmer. De landbouw heeft er last van, ijskappen smelten, ijsberen bijvoorbeeld sterven uit omdat hun leefgebied verdwijnt. Koraal verdwijnt door de warmte van de zee. En wij dragen daar aan bij. Vandaar dat we meer investeren in duurzame energie, en zo min mogelijk fossiele brandstoffen proberen uit te putten en elders andere duurzamere alternatieven zoeken om nog erger te voorkomen.

 

Broeikaseffect
2 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.