CNG Gas

CNG Gas is de benaming voor compressed natural gas. Het gas word door middel van een compressor onder druk gezet tot circa 250 bar. Door het samenpersen kan het CNG gas makkelijker worden opgeslagen in een cilinder van staal of composiet.

Over het algemeen word CNG gas gebruikt om voertuigen of vaartuigen te laten varen of rijden. Het aardgas word door deze techniek schoon gemaakt. CNG is een andere optie voor brandstoffen zoals benzine of diesel, het stoot aanzienelijk minder fijnstof en NOx uit. De prijzen voor aardgas zijn in de regel goedkoper ook is de belasting op aardgas goedkoper dan benzine of diesel.

In vergelijking met de rest van Europa word er in Nederland nog niet op grote schaal gebruik gemaakt van het CNG gas maar dit word geleidelijk aan uitgebreid. Momenteel komen er iedere week nieuwe CNG locatie’s bij waar men kan tanken.

CNG Gas
Beoordelingen


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!