Consuwijzer

consuwijzer energieConsuwijzer verleent consumenten gratis informatie en advies. Consuwijzer  legt binnengekomen vragen en klachten vast. Deze worden dan weer verder behandeld door de ACM ( Autoriteit Consument & Markt ) de toezichthouder waar ze mee samenwerken. U kunt hier terecht over advies mocht u willen overstappen naar een andere energie leverancier.


Consuwijzer.nl advies

Consuwijzer.nl adviseert u over uw rechten en plichten, en of er een opzegvergoeding betaalt moet worden en de hoogte daarvan. Ook geven ze uitleg over de opbouw van uw contract als dit u onduidelijk is. Voorts adviseren ze u als een geschil heeft met uw huidige energieleverancier.

Kortom: Consuwijzer.nl is een zeer handige informatieve site.

Ga naar www.consuwijzer.nl

Consuwijzer
6 beoordelingen 9.7 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.