Contract controle protocol ( CCP)

Het Contract controle protocol voorkomt dat klanten een boetebedrag moeten betalen bij het voortijdig verbreken van hun contract. Het protocol bevat bijvoorbeeld:

  • Einddatum contract
  • Opzegtermijn
  • Of het contract beeindigd is
  • Verlengperiode

Niet alle energieleveranciers hebben zich aangesloten bij het CCP. Als uw nieuwe energieleverancier niet op de lijst staat dan dient u er zelf zorg voor te dragen om te einddatum te achterhalen. U draagt dan zelf het risico en de betaling van de boete bij voortijdig eindigen van uw contract.

Als uw nieuwe energieleverancier wel aangemeld is bij het CCP dan moet de leverancier eerst controleren waar en of u een lopend contract heeft, en mag deze pas beeindigen op de gestelde einddatum van de oude leverancier. Dit voorkomt dat de klant een dubbel contract en/of een boete betalen moet bij voortijdige beeindiging. De gemiddelde contractbreuk boete’s zijn €50 per jaar. Klik hier voor de lijst

Contract controle protocol ( CCP)
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.