Elektriciteit verbruik

Elektriciteit verbruik is de hoeveelheid elektriciteit en gas dat u verbruikt. De samenstelling van uw gezin is afhankelijk van uw verbruik. Ook het type elektrische apparaten dat u in huis heeft staan is ervan afhankelijk. Een gemiddeld huishouden verbruikt 3500 kWh aan stroom en 1800 m3 aan gas op jaarbasis. Dus hoe meer elektriciteit u verbruikt met uw apparaten hoe hoger uw elektriciteit verbruik zal zijn.

Elektriciteit verbruik berekenen

Ook is de isolatie van uw huis en de grootte van uw huis afhankelijk van uw elektriciteitsverbruik. Een nieuwbouwhuis bijvoorbeeld is veel beter geisoleerd en heeft meestal wel een warmte terugwin unit in huis dat het verbruik juist verminderd. Bewoont u een oud huis? en heeft u verouderde apparatuur met een onzuinig energielabel? Dan verhoogt het juist uw elektriciteitsverbruik. Dus bekijk goed op welk vlak u kunt besparen op uw energierekening dit scheelt u al gauw veel geld op jaarbasis. Het vergelijken van Energieleveranciers kan u enorm veel geld besparen. Door uw elektriciteit verbruik te vergelijken op onze website met onze energievergelijker zult u binnen een aantal seconden kunnen zien hoeveel u uw energierekening kunt verlagen.

Wie levert u de goedkoopste elektriciteit? Start met zoeken

Dus pak uw elektriciteitsverbuik erbij en bekijk bij welke energieleverancier u goedkoper uit kunt zijn. Wist u dat u minder aan energiebelasting betaalt op elektriciteit anno 2016?. De energiebelasting daarop is met 16% verlaagd. Een energievergelijking is zo gemaakt het enige wat u hoeft te doen is het invullen van uw postcode, huisnummer en energieleverancier die u momenteel heeft plus uiteraard uw verbruik en u ziet meteen welke aanbieding het beste bij u past. Vergelijk elektriciteitsverbruik op EnergieVergelijking.nl en bespaar op uw elektriciteitsverbruik!

Overstappen is gratis en eenvoudig want EnergieVergelijking.nl neemt u alles uit handen. Toch nog vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij komen snel op uw energievraag terug.

Elektriciteit verbruik
10 beoordelingen 3.6 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.