Elektriciteit verbruik

Elektriciteit verbruik is de hoeveelheid elektriciteit en gas dat u verbruikt. De samenstelling van uw gezin is afhankelijk van uw verbruik. Ook het type elektrische apparaten dat u in huis heeft staan is ervan afhankelijk. Een gemiddeld huishouden verbruikt 3500 kWh aan stroom en 1800 m3 aan gas op jaarbasis. Dus hoe meer elektriciteit u verbruikt met uw apparaten hoe hoger uw elektriciteit verbruik zal zijn.

Elektriciteit verbruik berekenen

Ook is de isolatie van uw huis en de grootte van uw huis afhankelijk van uw elektriciteitsverbruik. Een nieuwbouwhuis bijvoorbeeld is veel beter geisoleerd en heeft meestal wel een warmte terugwin unit in huis dat het verbruik juist verminderd. Bewoont u een oud huis? en heeft u verouderde apparatuur met een onzuinig energielabel? Dan verhoogt het juist uw elektriciteitsverbruik. Dus bekijk goed op welk vlak u kunt besparen op uw energierekening dit scheelt u al gauw veel geld op jaarbasis. Het vergelijken van Energieleveranciers kan u enorm veel geld besparen. Door uw elektriciteit verbruik te vergelijken op onze website met onze energievergelijker zult u binnen een aantal seconden kunnen zien hoeveel u uw energierekening kunt verlagen.

Wie levert u de goedkoopste elektriciteit? Start met zoeken

Dus pak uw elektriciteitsverbuik erbij en bekijk bij welke energieleverancier u goedkoper uit kunt zijn. Wist u dat u minder aan energiebelasting betaalt op elektriciteit anno 2016?. De energiebelasting daarop is met 16% verlaagd. Een energievergelijking is zo gemaakt het enige wat u hoeft te doen is het invullen van uw postcode, huisnummer en energieleverancier die u momenteel heeft plus uiteraard uw verbruik en u ziet meteen welke aanbieding het beste bij u past. Vergelijk elektriciteitsverbruik op EnergieVergelijking.nl en bespaar op uw elektriciteitsverbruik!

Overstappen is gratis en eenvoudig want EnergieVergelijking.nl neemt u alles uit handen. Toch nog vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij komen snel op uw energievraag terug.

Plaats een reactie