Elektriciteitsbedrijven

Nederland kent ruim 40 elektriciteitsbedrijven. Allemaal bieden ze verschillende tarieven, en soms ook andere diensten aan. Sommigen bieden bijvoorbeeld alleen maar groene stroom en groen gas. Zo zijn er elektriciteitsbedrijven die zich voornamelijk op de zakelijke markt richten, of bijvoorbeeld speciaal op de agrarische sector.


Elektriciteitsbedrijven genoeg net als hun aanbiedingen

Er zijn ook elektriciteitsbedrijven die vooral stunten met goedkope tarieven. U als klant ziet door de bomen de juiste energieleverancier niet meer. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd met al die aanbiedingen. Want welke moet u nou eigenlijk kiezen? Op Energievergelijking.nl hebben wij ze allemaal voor u op een rij gezet zodat u het overzicht heeft. Door filteropties toe te passen kunt u bekijken welk elektriciteitsbedrijf het beste aansluit op uw wensen. Wij zetten altijd de goedkoopste elektriciteitsbedrijven boven zodat u al meer overzicht heeft.

Hoeveel gaat u minder betalen?

De eerste 5 energieleveranciers die uit een energie vergelijk rollen zijn de 5 goedkoopsten. De verschillen van de eerste 5 zullen een paar centen tot een paar euro zijn. Met uw huidige elektriciteits tarief kunt u vervolgens bekijken hoeveel u minder gaat betalen. Dit kan ook gauw een paar tientjes verschillen op uw huidige energiekosten. Daarom vinden wij het belangrijk dat mensen de kans krijgen om een gedegen energievergelijking te kunnen maken om zo de maximale korting te kunnen berekenen.

De mooiste korting is de welkomstkorting die snel €200 per jaar bedraagt, deze korting is al verrekend met het maandbedrag dat u moet betalen voor uw voorschotnota mocht u de overstap gaan maken. Stel u betaalt nu €200 per maand voor uw gezin met drie kinderen en een modale woning dan kunt u dus al uitrekenen wat uw nieuwe voorschotbedrag zal bedragen. Het gaat dubbelop want u krijgt een welkomstkorting plus u betaalt straks een veel lager tarief dus eigenlijk ontvangt u een dubbele korting. Deze moet u dus dan zeker niet laten liggen en gewoon starten met een energie berekening.

Elektriciteitsbedrijven
7 beoordelingen 8.9 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.