Grootverbruiker elektriciteit

Een grootverbruiker is de term die aangeduid word voor afnemers die een elektriciteitsverbruik hebben hoger dan 3 x 80 Ampère aansluitwaarde. Alle verbruikers die lager dan 3 x 80 Ampère verbruiken noemen we kleinverbruikers. Dit is belangrijk voor de afnemer aangaande de juridische bescherming, en voor het tarief wat u betaald voor uw stroom.

Als grootverbruiker elektriciteit betaalt u meer aan elektriciteitskosten, vergelijk daarom uw elektriciteitskosten ieder jaar want u kunt enorm veel besparen door goed te vergelijken. Is uw verbruik hoger dan 9000 kilowattuur elektriciteit per jaar? Dan kunt u een offerte opvragen omdat de energievergelijker tot 9000 kilowattuur vergelijken kan. Vul ons contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk met een antwoord.

 

 

Grootverbruiker elektriciteit
3 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.