Energie actie

Wat is nu eigenlijk een energie actie? U ziet ze vast wel eens op tv dat grappige mannetje van oxxio die een tablet vasthoud, of u ziet ze op internet zoals: €170 te besteden bij Mediamarkt en €100 bij Bol.com. Maar een energie actie kan ook een actie zijn waar u 12 maanden lang korting krijgt op uw stroom en gas, en dat brengen ze dan met een bonus korting of welkomstpremie.


Energie actie vinden op EnergieVergelijking.nl

EnergieVergelijking.nl kunt u alle energieleveranciers vergelijken en hun aanbiedingen waar de welkomstkortingen in zijn verwerkt naast het aanbod van andere energieleveranciers leggen. Vergelijk daarom de energie actie’s met onze energievergelijker en bekijk wat er mogelijk is voor u.

Bespaar op de goedkoopste energieleverancier

De energie actie kan per energiebedrijf verschillen en elke dag komen er weer andere energie actie’s bij. Wij raden u dan ook ten zeerste aan om tenminste twee keer per jaar een vergelijking te maken. U kunt ieder jaar weer overstappen mits u voor een 1 jarig energiecontract kiest. De voordelen bij een 1 jarig energiecontract zijn voordelig, minder voordelig word het wanneer u kiest voor een 3 jarig contract. Er word dan wel gezegd dat u drie jaar lang korting krijgt op uw energieprijs, maar niets is minder waar. Bekijk het maar zo de actie word al in het eerste jaar verrekend en de 2 jaren erna niet meer. U kunt dus ook in het tijdsbestek van 3 jaar niet meer overstappen of u moet een fikse overstapboete betalen. Per product is dit €50 dus €100 per jaar voor energie en gas vermenigvuldigt met de looptijd van uw contract. Dus bij een 3 jarig contract zal dat €300 zijn wanneer u in het eerste jaar al gaat overstappen.

Energie actie
3 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.