Energie actie

Wat is nu eigenlijk een energie actie? U ziet ze vast wel eens op tv dat grappige mannetje van oxxio die een tablet vasthoud, of u ziet ze op internet zoals: €170 te besteden bij Mediamarkt en €100 bij Bol.com. Maar een energie actie kan ook een actie zijn waar u 12 maanden lang korting krijgt op uw stroom en gas, en dat brengen ze dan met een bonus korting of welkomstpremie. Deze welkomstpremie of bonus is dan al verwerkt in het getoonde maandbedrag en dit betekent een lagere energierekening.

Energie actie vinden op EnergieVergelijking.nl

EnergieVergelijking.nl vergelijkt alle energieleveranciers met hun aanbiedingen waar de welkomstkortingen in zijn verwerkt. Het is natuurlijk maar net de vraag wat u onder een energie actie verstaat, wij staan daaronder de keiharde korting in euro’s iedere maand op uw voorschotnota. Vergelijk daarom de energie actie’s met onze energievergelijker en bekijk wat er mogelijk is voor u.


Bespaar op de goedkoopste energieleverancier

De energie actie kan per energiebedrijf verschillen en twee keer per jaar komen er weer andere energie actie’s bij, wij raden u dan ook ten zeerste aan om twee keer per jaar een vergelijking te maken. U kunt ieder jaar weer overstappen mits u voor een 1 jarig energiecontract kiest. De voordelen bij een 1 jarig energiecontract zijn voordelig, minder voordelig word het wanneer u kiest voor een 3 jarig contract. Er word dan wel gezegd dat u drie jaar lang korting krijgt op uw energieprijs, maar niets is minder waar. Bekijk het maar zo de actie word al in het eerste jaar verrekend en de 2 jaren erna niet meer. U kunt dus ook in het tijdsbestek van 3 jaar niet meer overstappen of u moet een fikse overstapboete betalen. Per product is dit €50 dus €100 per jaar voor energie en gas vermenigvuldigt met de looptijd van uw contract. Dus bij een 3 jarig contract zal dat €300 zijn wanneer u in het eerste jaar al gaat overstappen.

Energie actie
3 beoordelingen 10 gemiddeld