Energie huishoudelijk

Ieder huishouden verbruikt Energie en Gas, dit is afhankelijk van de samenstelling van uw gezin, en afhankelijk van uw verbruik. Doucht u lang bijvoorbeeld? Staat uw thermosstaat hoog of laag? Is uw huis goed geisoleerd?. Bewoont u een grote of een kleine woning?

Toch zijn er standaard verbruiken vastgesteld zodat u een indicatie heeft hoeveel u ongeveer verbruikt.

  • single/ alleenstaand Elektriciteit 1800 kWh en Gas 650 m3
  • stel ( twee pers ) Elektriciteit 2950 kWh en Gas 1020 m3
  • gezin ( twee pers + 1 kind ) Elektriciteit 4000 kWh en Gas 1450 m3
  • gezin ( middel) Elektriciteit 4600 kWh en Gas 1720 m3
  • gezin ( groot) Elektriciteit 5300 kWh en Gas 1800 m3

Let op dit zijn slechts indicatie’s het werkelijke verbruik ligt bij uzelf. Iedere leverancier bied u andere tarieven, aan de hand van uw huidige leverancier is het niet onverstandig om uw energietarieven jaarlijks naast elkaar te leggen en te vergelijken.


Energie huishoudelijk
1 beoordelingen 8 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!