Energie Keuze

Uw Energie Keuze hangt van uw persoonlijke wensen en voorkeuren af. Kiest u specifiek voor duurzame energie? Of maakt het voor u weinig uit waar uw energie vandaan komt?, dan zijn er de prijsvechters die grijze energie bieden. Kortom er zijn veel keuze’s en veel Energieleveranciers om uit te kiezen. Lees in ieder geval goed de voorwaarden die een Energieleverancier heeft. De energietarieven kunnen heel goedkoop zijn, maar de kosten voor vastrecht kunnen per leverancier enorm verschillen. Een energieleverancier compenseert voor zichzelf vaak de lage energietarieven door bijvoorbeeld een aardig bedrag voor het vastrecht te vragen. Greenchoice bijvoorbeeld vraagt voor zijn vastrechtkosten €24,24 ct, maar de Nederlandse Energie Maatschappij bijvoorbeeld €83,88 ct. Let dus goed op!

  • Energiebelasting is een vastgesteld bedrag,u betaalt 21% over uw energieverbruik.
  • Netwerkkosten zijn vaste bedragen.
  • Heffingskorting is ook een vastgesteld bedrag dit is voor 2013 €385,53 incl BTW.
  • Kijk naar de looptijd van het contract
  • Is het maandelijks opzegbaar na looptijd van uw contract?
  • Brengen ze bij tussentijds overstappen een boete in rekening?

Het loont in ieder geval om rustig de tijd te nemen, alvorens u tot een Energie Keuze komt. Houd de energietarieven van tijd tot tijd in de gaten. Om uw keuze te bepalen kunt u onze energievergelijker gebruiken. U kunt dan direct overstappen naar de goedkoopste energieleverancier en uw energiekosten zodoende flink verlagen.


Energie Keuze
9 beoordelingen 9.6 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.