Energie Keuze

Uw energie keuze hangt van uw persoonlijke wensen en voorkeuren af. Kiest u specifiek voor duurzame energie? Of maakt het voor u weinig uit waar uw energie vandaan komt?, dan zijn er de prijsvechters die grijze energie bieden. Kortom er zijn veel keuze’s en veel Energieleveranciers om uit te kiezen. Lees in ieder geval goed de voorwaarden die een Energieleverancier heeft. De energietarieven kunnen heel goedkoop zijn, maar de kosten voor vastrecht kunnen per leverancier enorm verschillen.

Een energieleverancier compenseert voor zichzelf vaak de lage energietarieven door bijvoorbeeld een hoger bedrag voor het vastrecht te vragen. Is dat redelijk? Wat krijgt u terug? Krijgt u betere service dan andere leveranciers? Sommige leveranciers bieden handige energie apps aan waarmee u kunt zien hoeveel u verbruikt. Dat is natuurlijk heel handig, maar als het niet klopt, dan is het alleen maar een ergernis. Lees daarom ook zeker de reviews. Let dus goed op!

  • Energiebelasting is een vastgesteld bedrag,u betaalt 21% over uw energieverbruik.
  • Netwerkkosten zijn vaste bedragen.
  • Heffingskorting is ook een vastgesteld bedrag dit is voor 2013 €385,53 incl BTW.
  • Kijk naar de looptijd van het contract
  • Is het maandelijks opzegbaar na looptijd van uw contract?
  • Brengen ze bij tussentijds overstappen een boete in rekening?

Het loont in ieder geval om rustig de tijd te nemen, alvorens u tot een Energie Keuze komt. Houd de energietarieven van tijd tot tijd in de gaten. Om uw keuze te bepalen kunt u onze energievergelijker gebruiken. U kunt dan direct overstappen naar de goedkoopste energieleverancier en uw energiekosten zodoende flink verlagen.


Plaats een reactie