Energie vergelijken ZZP MKB Grootzakelijk

Op deze pagina kunt u alle zakelijke energieleveranciers vergelijken. De energiecontracten in de zakelijke vergelijker zijn uitsluitend bedoeld voor bedrijven met een inschrijving bij de KvK, dus niet voor consumenten! Het gebruik van onze zakelijke energie vergelijker en de keuze om klant te worden bij een bepaalde aanbieder zijn voor eigen risico. Lees goed de voorwaarden. Er is vaak geen mogelijkheid om te annuleren.

 

Top 10 goedkoopste zakelijke energie vergelijken

Energie vergelijken kan gratis en snel met Energievergelijking.nl. Met de zakelijke energievergelijker kunt u gratis de goedkoopste 10 zakelijke energieleveranciers vergelijken en krijgt u direct inzicht in alle pakketten die momenteel worden aangeboden. Tevens geniet u van extra korting omdat wij exclusieve energie aanbiedingen hebben waarmee energiebedrijven concurreren met andere partijen op de markt.

Zakelijke energiecontracten voor ZZP en MKB

Als MKB & ZZP klant (een zakelijk kleinverbruiker) word uw energie met een maandelijks termijnbedrag en een jaarnota in rekening gebracht. U ontvangt één factuur van uw leverancier voor zowel levering- als netbeheerkosten. Als MKB en ZZP energieverbruiker heeft u een elektriciteitsaansluiting die kleiner is dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère (tot 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft die kleiner is dan 40 m3 per uur (t/m G25).

Energiecontracten voor hele grote bedrijven

Als grootzakelijke klant (een zakelijk grootverbruiker) word uw energie maandelijks afgerekend op basis van uw werkelijk verbruik. U ontvangt twee aparte facturen: één voor energielevering en één voor netbeheer. U heeft tevens een elektriciteitsaansluiting heeft die groter is dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft vanaf 40 m3 per uur (≥G40). Ga direct naar onze grootzakelijke energievergelijker om alle grootzakelijke energiecontracten te vergelijken.

1 gedachte over “Zakelijk”

Plaats een reactie