Energie voorzieningen

Niet vervuilende energie voorzieningen

Energie voorzieningen is hetzelfde als elektriciteit dat geleverd word. Energie voorzieningen die duurzaam opgewekt worden. Denk daarbij aan wind-energie en zonne-energie hierbij maken we gebruik van de voorziening van windmolens op zee of windparken, zonnepanelen die zonne-energie opwekken. Hier komt geen vervuiling bij kijken en het is goed voor ons leefklimaat.

Vervuilende energie voorzieningen

Energie voorzieningen die opgewekt worden met aardgas, steenkool, zijn de voorzieningen waar we gebruik maken van onze fossiele brandstoffen en deze tasten ons leefklimaat ernstig aan.  Het gebruik van kernenergie veroorzaakt weer schadelijk afval allemaal niet duurzaam dus.

Kiest u voor grijze of groene voorzieningen? Aan u de keus, ons aanbod in duurzame energie voorzieningen alsmede de niet duurzame voorzieningen kunt u vergelijken met onze energievergelijker.
Het verschil in premie tussen energievoorzieningen vervuilend of niet zijn er niet meer, u betaalt tegenwoordig hetzelfde voor schone energie. Het vergelijken van de onderlinge premie’s levert u een voordeliger energie en gastarief op.