Energiebedrijven vergelijken

300.000+ Overstappers - Gemiddelde besparing: €450,- per jaar

Vergelijk de beste en goedkoopste energiebedrijven van Nederland en bespaar!

Met de energievergelijker doorzoekt u het aanbod van alle energiebedrijven

Energiebedrijven vergelijken – Dat doet u Betrouwbaar en Onafhankelijk op EnergieVergelijking.nl. Wij vergelijken objectief het complete aanbod van de inmiddels 48 energiebedrijven, zo weet u zeker dat alles word vergeleken voor u. Ieder energiebedrijf levert weer een ander aanbod, dit kan gaan om grijze of groene energie zoals windenergie en zonne-energie maar u kunt ook kiezen voor kernenergie. Wij zorgen ervoor dat u een duidelijk overzicht krijgt in wat er momenteel aangeboden word.

Energiebedrijven vergelijken op basis van eigen voorkeur

U kunt kiezen voor korte energiecontracten en voor energiecontracten met een langere looptijd. Wij bieden u de mogelijkheid om de verschillende optie’s te kunnen sorteren van goedkoop naar duur, van groen naar grijs, en op specifiek energiebedrijf.

Ook kunt u kiezen voor variabele energietarieven of een vast tarief. In beide scenario’s zult u dan het goedkoopste energieproduct bovenaan vinden gevolgd door de duurdere energieproducten. Energiebedrijven vergelijken levert hoge welkomstpremie’s op en u kunt direct besparen op uw elektriciteitsrekening.

Houdt wisselende energietarieven in de gaten

Energiebedrijven passen hun energietarieven aan wanneer de olieprijzen stijgen of dalen, en wanneer deze dalen zult u dat merken aan bijvoorbeeld de gastarieven, net zoals u dat zult merken bij het tankstation. Energietarieven vergelijken is niet ingewikkeld en wij raden u aan dit eens of tweemaal per jaar te doen. Zo kunt u ieder jaar weer maximaal besparen op uw elektriciteitsrekening. Als u degene bent die nog nooit de overstap heeft aangedurfd dan loont het juist om een energie vergelijking te maken. U kunt in geval van een variabel energiecontract direct overstappen zonder gedoe.

De nieuwe energieleverancier zegt uw oude energieleverancier op en regelt de complete overstap voor u gratis!

Wacht niet langer met energie vergelijken en neem de proef op de som. Bekijk direct op EnergieVergelijking.nl uw besparing op uw elektriciteitsrekening en stap met onze hulp over. Komt u iets tegen wat u niet begrijpt? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier en stel uw vraag of vragen. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw vragen terug.

Energiebedrijven vergelijken
3 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!