Energiebelasting 2019

Hier kunnen we kort en bondig over zijn: de energiebelasting 2019 wordt duurder. We gaan het dus niet mooier verpakken dan het is. Maar dat houdt niet in dat u hier niets tegen kunt doen. Niet aan de energiebelasting direct, wel aan uw overige energiekosten. Het geldt namelijk nog altijd: energie besparen levert geld op. Dus door uw verbruik aanzienlijk te verlagen verlaagt u de totale kosten. Op die wijze voelt u de verhoging van de energiebelasting dus minder.

Energiebelasting 2019 kan consumenten drijven tot meer besparing

De overheid en de partijen van het Energieakkoord willen de transitie versnellen. Logisch zij hebben zich te houden aan de afspraken zoals die gemaakt zijn. Tot nu toe is de energiebelasting elk jaar dus gestegen. En dat is vervelend, wij willen namelijk minder gaan betalen en uiteraard niet meer! Energie besparen dus, de meesten zouden denken: dat horen we wel vaker kom eens met iets nieuws. Het is nu eenmaal een feit dat besparen op het energieverbruik helpt.

Begin nu al op uw gasverbruik te besparen

En de winter zal spoedig aanbreken dus kunt u alvast op uw gasverbruik gaan letten. En met eenvoudige handelingen gaat dat ook echt lukken. De gouden regel is altijd draai de thermostaat gewoon niet te hoog. En maak geen gebruik van alle radiatoren. Hiermee zult  u al een heel eind komen. En daarnaast is korter douchen ook altijd kostenbesparend. Jammer genoeg zal niet alleen de energiebelasting duurder worden. Onze boodschappen worden ook duurder. Het lage btw-tarief zal met 3% stijgen dus dan betalen we geen 6% maar 9% over onze goederen en diensten.

Woonlasten in zijn algemeen worden duurder

Blij worden we er in ieder geval niet van, want ook aan de hypotheekrente is weer getornd. Die zal steeds meer verlaagd worden. Dat houdt in dat een huizenbezitter dus meer hypotheek gaat aflossen. Als u nooit echt stil stond bij het besparen op de vaste lasten misschien is dit dan het moment. Bent u bekend met het nut van ieder jaar energie vergelijken en overstappen? Doe dat alstublieft want daarmee zult u de kosten kunnen drukken.

Energiebelasting 2019
2 beoordelingen 10 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!