Energiekosten berekenen

Heeft u de energiekosten op uw energierekening wel eens goed bekeken? Hier staan allerlei kosten vermeld zoals de kosten voor uw: levering, transport, vastrecht en netwerkkosten. Ook komen hier drie verschillende belastingheffingen op voor: Opslag Duurzame Energie, de gebruikelijke BTW en de energiebelasting. De totaalkosten staan er ook op vermeld en dat is het bedrag dat u maandelijks betaalt aan de energieleverancier.

Energiekosten vergelijken

U kunt uw energiekosten verlagen door deze te vergelijken met de nieuwe energie aanbiedingen die energieleveranciers u bieden. Stel u betaalt nu maandelijks €165 aan energiekosten dan is de kans groot dat een andere energie aanbieding een stuk goedkoper is. De energietarieven veranderen per jaar twee keer, dus u kunt met de energievergelijker bekijken welk aanbod het goedkoopste is. Dankzij het energiekosten vergelijken kunt u gerust overstappen naar een andere en goedkopere energieleverancier en bespaart u hiermee een paar tientjes per maand tot een paar honderd euro per jaar.

Door de Energiewijzer te gebruiken kunt u uw wensen uiteen zetten en zoeken op voorkeur voor een energieleverancier, een energieproduct en de looptijd, wij tonen u dan het meest geschikte aanbod waaruit u kunt kiezen. Start meteen met energiekosten vergelijken op EnergieVergelijking.nl en bereken uw voordeel.

Energiekosten berekenen
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.