Energiekosten berekenen

Heeft u de energiekosten op uw energierekening wel eens goed bekeken? Hier staan allerlei kosten vermeld zoals de kosten voor uw: levering, transport, vastrecht en netwerkkosten. Ook komen hier drie verschillende belastingheffingen op voor: Opslag Duurzame Energie, de gebruikelijke BTW en de energiebelasting. De totaalkosten staan er ook op vermeld en dat is het bedrag dat u maandelijks betaalt aan de energieleverancier.

Energiekosten vergelijken

U kunt uw energiekosten verlagen door deze te vergelijken met de nieuwe energie aanbiedingen die energieleveranciers u bieden. Stel u betaalt nu maandelijks €165 aan energiekosten dan is de kans groot dat een andere energie aanbieding een stuk goedkoper is. De energietarieven veranderen per jaar twee keer, dus u kunt met de energievergelijker bekijken welk aanbod het goedkoopste is. Dankzij het energiekosten vergelijken kunt u gerust overstappen naar een andere en goedkopere energieleverancier en bespaart u hiermee een paar tientjes per maand tot een paar honderd euro per jaar.

Door de Energiewijzer te gebruiken kunt u uw wensen uiteen zetten en zoeken op voorkeur voor een energieleverancier, een energieproduct en de looptijd, wij tonen u dan het meest geschikte aanbod waaruit u kunt kiezen. Start meteen met energiekosten vergelijken op EnergieVergelijking.nl en bereken uw voordeel.

Energiekosten berekenen
1 beoordelingen 10 gemiddeld