Energiemarkt

De energiemarkt is op 1 juli 2004 vrijgegeven oftewel geliberaliseerd. Dat betekent dat de overheid toestemming heeft gegeven om de Nederlandse energiemarkt open te stellen voor nieuwe energieleveranciers naast de gevestigde orde, de traditionele energieleveranciers zoals Nuon, Essent, Delta, Electrabel en Eneco. Door de energiemarkt te liberaliseren wilt de overheid ervoor zorgen dat er meer keuze is voor de consument en dat er tussen de energieleveranciers concurrentie komt wat er vervolgens voor moet zorgen dat de energieprijzen dalen.

Keuze vrijheid

De energiemarkt is het speelveld van inmiddels meer dan 30 energieleveranciers. 10 jaar geleden was er nooit zoveel keuze als in 2015. De vele nieuwe energieleveranciers tuimelen nog net niet over elkaar heen. Er komen ook steeds meer energie aanbieders bij. Alle energieleveranciers en hun energieprijzen en hun energie-aanbiedingen kunt u allemaal vergelijken op Energievergelijking.nl.

Teveel keuze?

Hoeft niet, u kunt met onze onafhankelijke energievergelijker alle energieleveranciers filteren. Met onze energievergelijker kunt filteropties toepassen op meerdere opties zoals groene energie, looptijd, prijs en kwaliteit. Zo maken wij het u gemakkelijker om energie onafhankelijk te vergelijken. Het voordeel is dat er altijd een product van uw keuze tussen zit. En dat is wel zo fijn. Maak een onafhankelijk energie vergelijk en bekijk vandaag nog wat de vrije energiemarkt u te bieden heeft.

Energiemarkt
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!