Energieonderzoek Centrum Nederland

Zoals de naam al doet vermoeden is Energieonderzoek Centrum Nederland het onderzoeksinstituut van Nederland op het gebied van energie. Zij ontwikkelen steeds nieuwe technieken en onderzoeken verschillende baanbrekende oplossingen die onze transitie naar een duurzame energieomgeving bewerkstelligen. Dit onderzoek beperkt zich niet alleen op Nederlands grondgebied maar ook daarbuiten.

ECN actief in binnen en buitenland

500 medewerkers van het onderzoekinstituut werken samen met de overheden en andere onderzoeksinstituten. ECN heeft drie vestigingen te weten in: Amsterdam, Eindhoven en Petten. ECN heeft haar focus geconcentreerd op verschillende activiteiten waarvan de industrie, bedrijfsleven, overheden kunnen profiteren.

Adviesorgaan voor bedrijfssector

Zij brengen ieder jaar verslag uit van hun onderzoeken en de resultaten ervan. Er worden beleidsstudies uitgewerkt tezamen met ingenieurs, economen en milieudeskundigen. Het werk van ECN beperkt zich niet alleen tot het onderzoeken van technieken. Ook worden er op experimenteel gebied installaties en prototypes ontworpen. Op die manier kunnen de emissies van de bodem, lucht en water beter in beeld brengen.

Europees energieonderzoek

Ze adviseren bedrijven die zich op de duurzame energiemarkt bevinden zodat zij tot een weloverwogen beslissing kunnen komen. Ook bedrijven die willen investeren in duurzame energie kunnen op de vakkundigheid van ECN vertrouwen. Dit kenmerkt zich in integrale haalbaarheidsstudies en evaluaties. ECN valt onder de Topsector Energie waarbij zij ook een belangrijk aandeel hebben in het Europese energieonderzoek.

Energieonderzoek Centrum Nederland
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.