Energieprijzen 2019 vergelijken

De verwachting en ontwikkeling van de energieprijzen in 2019

Met onze energievergelijker kunt u gratis en snel alle energieprijzen in 2019 vergelijken

Energieprijzen 2019 van alle energieleveranciers vergelijken

Energieprijzen 2019 vergelijken kan gratis en snel met de onafhankelijke energievergelijker van EnergieVergelijking.nl. Dat betekent dat u een consument bent met een vooruitziende blik. Of het houdt gewoon in dat u graag de touwtjes in handen heeft. Als uw einddatum op dit moment bijna in zicht is, dan kunt u direct energie vergelijken. Als u dan de goedkoopste energieleverancier heeft gevonden dan legt u de energieprijzen voor 2019 nu al vast. Dit kan honderden euro’s schelen!


Kale energieprijzen 2019 stabiel voor nu

De energieprijzen in 2018 zijn in ieder geval niet heel hoog. In vergelijking met de gasprijzen kunnen we dus gerust ademhalen. Wat een totale eindafrekening duur zou maken is niet puur de energieprijs. Dus stapt u nu over? Dan is uw energieprijs 2019 al duidelijk.

Vaste of variabele energieprijzen?

Kiest u of heeft u gekozen voor een variabele energieprijs? Dan kan de hoogte variëren. Daarom is de beste keus een vaste energieprijs. U krijgt dan niet te maken met stijgende energieprijzen.

Houdt uw energierekening zo laag mogelijk

Fiscale maatregelen kunnen de energieprijzen duurder maken. Maar de kale energieprijs veranderd tweemaal per jaar. Een simpele oplossing is dan ook energie besparen. Des te minder energie u verbruikt des te minder u betaalt. Kijk vooral naar de cashback kortingen. Deze drukken de totaalprijs.

Grijs of groen, energie vergelijken? Altijd doen

Met uw verbruik en adresgegevens bij de hand vindt u snel uit wie de goedkoopste energieprijzen biedt. De allergoedkoopste prijzen vinden kan met verschillende zoek optie’s. Zoek op pure groene energie of een combi van grijs en groen. Let wel even goed op de looptijd, een drie jarig contract biedt niet persé de goedkoopste prijzen. Ook al lijkt dat soms wel zo.

Door een prijsvergelijking te maken van alle producten vindt u de goedkoopste energieleverancier. Zorg dat u alles doorgenomen heeft voordat u besluit.

Energieprijzen 2019
5 beoordelingen 10 gemiddeld