Energieprijzen 2013

De energieprijzen 2013 zijn op 1 januari 2013 door diverse energieleveranciers zoals Nuon, Essent en Eneco verlaagd. Echter, de overheid heeft de energiebelasting per 1 januari 2013 verhoogd. Hierdoor is de besparing voor de huishoudens niet merkbaar op de energierekening.

Energieprijzen juli 2013

Per 1 juli 2013 zijn de energieprijzen wederom verlaagd. Deze verlaging is wel merkbaar voor de huishoudens. De gemiddelde besparing met de nieuwe energieprijzen 2013 zorgt ervoor dat er ongeveer 40 euro meer te besteden is.

Bedrijven verbruiken steeds minder energie

We besparen het meeste geld op lagere energieprijzen voor gas. De prijzen voor gas in 2013 zijn verlaagd omdat er grotere gasvoorraden zijn. Door de economische crisis verbruiken bedrijven minder gas dan verwacht waardoor er meer gas over is gebleven.

Wilt u besparen op uw energiekosten? Met onze energievergelijker kunt u gemakkelijk en snel de energieprijzen van alle energieleveranciers vergelijken. Start hier met energie vergelijken en bespaar net als duizenden andere mensen fors op uw energiekosten.

Plaats een reactie