Energieprijzen 2013

De energieprijzen 2013 zijn op 1 januari 2013 door diverse energieleveranciers zoals Nuon, Essent en Eneco verlaagd. Echter, de overheid heeft de energiebelasting per 1 januari 2013 verhoogd. Hierdoor is de besparing voor de huishoudens niet merkbaar op de energierekening.

Energieprijzen juli 2013

Per 1 juli 2013 zijn de energieprijzen wederom verlaagd. Deze verlaging is wel merkbaar voor de huishoudens. De gemiddelde besparing met de nieuwe energieprijzen 2013 zorgt ervoor dat er ongeveer 40 euro meer te besteden is.

Bedrijven verbruiken steeds minder energie

We besparen het meeste geld op lagere energieprijzen voor gas. De prijzen voor gas in 2013 zijn verlaagd omdat er grotere gasvoorraden zijn. Door de economische crisis verbruiken bedrijven minder gas dan verwacht waardoor er meer gas over is gebleven.

Wilt u besparen op uw energiekosten? Met onze energievergelijker kunt u gemakkelijk en snel de energieprijzen van alle energieleveranciers vergelijken. Start hier met energie vergelijken en bespaar net als duizenden andere mensen fors op uw energiekosten.

Energieprijzen 2013
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.