Energietarieven 2016

energietarieven 2016
Energietarieven 2016 vergelijken is een karweitje dat u geld kan opleveren. De energiebelasting op stroom is namelijk verlaagd voor 2016 dus dat betekent lagere energietarieven. Bij het maken van een energievergelijking zult u de veranderingen in de tarieven opmerken. U berekent op basis van uw persoonlijke situatie wat de veranderingen voor u op kunnen leveren. U zult in het overzicht kunnen zien hoeveel verschillende energietarieven er zijn. Omdat we in Nederland meer dan 35 energie aanbieders hebben hebben we te maken met heel veel aanbod.


Energietarieven 2016 berekenen en overstappen via EnergieVergelijking.nl voor de hoogste korting!

Er is veel verandering op komst in de energiemarkt, en we moeten met zijn allen duurzamer omgaan met ons energieverbruik om te kunnen voldoen aan de afspraken in het Energieakkoord, dus we kunnen net zo goed kiezen voor groene energie. Het Energieakkoord is in 2013 ontstaan en omvat een akkoord tussen de overheid, werkgevers en andere aansluitende instantie’s. Lees hier meer over wat het Energieakkoord precies inhoudt.

Kiest u voor een variabel energietarief of voor een vast energietarief? De meeste consumenten stappen toch gauw over naar een vast energietarief met een looptijd van 12 maanden. Maar de keuze ligt uiteindelijk bij u en u doet wat u het beste lijkt. Het verschil tussen variabel en vast is wel dat wanneer de energieleverancier zijn tarieven wijzigt dan word uw maandbedrag ook hoger maar dit kan ook verlaagd worden.

Verhoogde belasting op gasverbruik kan een hogere energierekening opleveren

De belasting op aardgas is verhoogd dus u kunt het beste het complete aanbod doorspitten op zoek naar de goedkoopste energieleverancier met de goedkoopste gastarieven 2016. EnergieVergelijking.nl verzameld voor u alle aanbiedingen van alle energieleveranciers waaruit u kunt kiezen. Wanneer u de juiste aanbieding heeft gevonden kunt u uiteraard gratis en zonder gedoe overstappen op EnergieVergelijking.nl.

Energietarieven 2016
4 beoordelingen 9.5 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.