Energieverbruik berekenen

Energieverbruik berekenen? Loopt uw energieverbruik de spuigaten uit? Wat zijn de oorzaken waardoor uw energieverbruik te hoog is? Op basis van uw energieverbruik kunt u de energiekosten van alle energieleveranciers berekenen en vergelijken. Het werkt heel simpel. Start de energievergelijker en kies het aantal personen in uw huishouden en klik op “Energie vergelijken”. Wij laten u dan op basis van het energieverbruik zien wie de goedkoopste energieleverancier is.

Energieverbruik berekenen

Het energieverbruik van een gemiddeld huishouden is 3.500 kilowattuur (kWh) en het gemiddelde gasverbruik is 1.600 kubieke meter. De totale energierekening bedraagt inclusief vastrecht ruim 1.500 euro (prijspeil 2017/2018). Dit lag drie jaar terug nog op €1900 per jaar. Dus zo ziet u hoe de energieprijzen al gedaald zijn. U wilt toch ook €400 besparen op uw energierekening en leuke dingen ervan kopen? Wacht dan niet langer en bekijk eens wat de huidige energiemarkt doet. Door alle prijzen te vergelijken van elke energieleverancier.

Energieverbruik verminderen

U wilt uw energieverbruik juist terugdringen en meteen geld besparen ermee. Logisch. Door te besparen op het energieverbruik van uw machines houdt u geld over. U kunt beginnen met isoleren of de verwarming lager zetten. Zet de wasmachine, droger, vaatwasser na gebruik compleet uit. Er moeten geen lampjes meer te zien zijn. Net als bij de tv ziet u wel een lampje? Dan is het nog verbonden met uw stopcontact. Laat u de stekker erin zitten? Dan spreken we van sluipverbruik. Dat is nergens voor nodig.

Switchen van energieleverancier

U kunt al kiezen voor duurzame energie die geleverd word door een energieleverancier. U kunt dit namelijk aangeven in onze vergelijker. Zo krijgt u al het aanbod van duurzame energie te zien. Over het algemeen betreft het product dan windstroom afkomstig van windmolens. Een hele goede keuze waar u niet meer extra voor hoeft te betalen. Dus leg uw energieverbruik onder de loep: vergelijk en switch naar de energieleverancier van uw keuze.

Energieverbruik berekenen
10 beoordelingen 5.4 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.