Energie vergelijken Friesland

Woonachtig in Fryslan Boppe? Start met energie vergelijken en bekijk of u goedkoper uit bent bij een andere energieleverancier dan bij uw eigen energieleverancier. De meeste Friezen hebben een energiecontract bij Nuon en Essent omdat zij voor de liberalisering in 2004 de twee energieleveranciers die de provincie van energie en gas voorzagen. Friesland ligt op 45 minuten rijden van de provincie Groningen waar ons aardgas vandaan komt. Dus de gasprijzen voor inwoners van Friesland zijn goedkoper dan voor mensen uit andere delen van Nederland. Dit heeft te maken met de regiotoeslag die geheven word voor het transport van de energielevering.

Energievergelijking zorgt voor besparing

De netbeheerders die de Friezen hebben zijn Liander en Enexis en zij verzorgen het transport van hun gas en energielevering. Maak eens een energievergelijking en bekijk of Nuon of Essent nog steeds gunstige tarieven hebben. De energieprijzen veranderen ieder jaar dus u uit Friesland kunt zomaar ineens bij een andere energieleverancier een stuk goedkoper uit zijn.

Ondanks dat Friesland dichtbij het aardgasgebied in Groningen ligt, loont het nog altijd de moeite om goed te vergelijken omdat de leveringskosten verschillen per aanbieder. Houd hier rekening mee in uw energievergelijking.

Energie vergelijken Friesland
2 beoordelingen 8 gemiddeld