Energie vergelijken Friesland

Woonachtig in Fryslan Boppe? Start met energie vergelijken en bekijk of u goedkoper uit bent bij een andere energieleverancier dan bij uw eigen energieleverancier. De meeste Friezen hebben een energiecontract bij Nuon en Essent omdat zij voor de liberalisering in 2004 de twee energieleveranciers die de provincie van energie en gas voorzagen. Friesland ligt op 45 minuten rijden van de provincie Groningen waar ons aardgas vandaan komt. Dus de gasprijzen voor inwoners van Friesland zijn goedkoper dan voor mensen uit andere delen van Nederland. Dit heeft te maken met de regiotoeslag die geheven word voor het transport van de energielevering.

Energievergelijking zorgt voor besparing

De netbeheerders die de Friezen hebben zijn Liander en Enexis en zij verzorgen het transport van hun gas en energielevering. Maak eens een energievergelijking en bekijk of Nuon of Essent nog steeds gunstige tarieven hebben. De energieprijzen veranderen ieder jaar dus u uit Friesland kunt zomaar ineens bij een andere energieleverancier een stuk goedkoper uit zijn.

Ondanks dat Friesland dichtbij het aardgasgebied in Groningen ligt, loont het nog altijd de moeite om goed te vergelijken omdat de leveringskosten verschillen per aanbieder. Houd hier rekening mee in uw energievergelijking.

Energie vergelijken Friesland
2 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!